Rob Kelder, innerChi (Corrigeren van documenten)

Regelmatig schrijf ik documenten voor anderen. Ik vind het belangrijk dat deze documenten geschreven zijn in goed Nederlands. Als ZZP-er maak ik dan graag gebruik van de diensten van Barbara. Naast dat zij kijkt naar de taaltechnische zaken bekijkt ze ook of de boodschap begrijpelijk is. Hierdoor ontstaat een rijker eindresultaat. Het contact met haar is prettig en ze komt snel met resultaten. Zie ook zijn website.

 

Bart Woelders (Frans onderwijs)

Voor een belangrijke taalvaardigheidstest Frans had ik behoefde aan goede privéles om mijn spreekvaardigheid snel te verbeteren. Barbara heeft mij goed geholpen om mijn spreekvaardigheid te verbeteren en om met meer vertrouwen Frans te spreken. Tijdens de lessen hebben we over een grote verscheidenheid aan onderwerpen gesproken die voor mijn professionele achtergrond van belang waren. Wat mij bijzonder positief is opgevallen is dat Barbara over alle onderwerpen een inhoudelijk gesprek kon voeren. Hierdoor kon ik oefenen met spreken over voor mij relevante onderwerpen. Een ander positief punt is dat Barbara zeer flexibel is. Ik kon binnen een paar dagen beginnen en zes avonden / middagen op rij les krijgen, zelfs in het weekend. Daarnaast was de omgang zeer plezierig en heb ik genoten van het contact: de lessen waren bovenal leuk om te volgen. De taaltest heb ik met goed resultaat gemaakt!

 

Lamiya (inburgering Nederland onderwijs)

Hi, my name is Lamiya and I came to the Netherlands in 2010. I had to prepare for the Dutch Inburgeringsexamen at the Embassy and I had only 8 weeks to do it. From a friend I heard about Barbara and I contacted her. We started private courses twice in a week from July till September 2010. Her method of teaching was perfect for me: easy and understandable. The result: I passed my exam at the end of September 2010!

I wish all of you "veel succes"! :)